Mario Lopez koristeli joulukuusta alushoususillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiojuontaja ja näyttelijä Mario Lopez tunnetaan muun muassa Saved by the Bell -komediasarjasta ja Tanssii tähtien kanssa -ohjelman amerikkalaisesta versiosta. Mies juontaa paraikaa America’s Best Dance Crew -ohjelmaa MTV-kanavalle.

Meksikolaissyntyinen komistus antoi taannoin naisihailijoilleen silmänruokaa esittelemällä kultamaaliin peitettyä vartaloaan. 38-vuotias Lopez on julkaissut verkossa valokuvan perheensä jouluvalmisteluista. Kieltämättä ei-niin-mairittelevassa kuvassa Mario asettaa joulutähteä kuusen latvaan, mutta miehellä on jalassaan ainoastaan pienet punaiset kalsarit.

Kuva: Twitter

Mario Lopez on nähty televisiotyönsä ohella Broadway-näytelmissä. Mies debytoi teatterilavalla vuonna 2008 A Chorus Line -näytelmän roolissa. Treenattu tähti paljasti äskettäin julkisuudessa timmin vartalonsa salaisuuden. Mies kertoi pitävänsä kunnostaan huolta yksinkertaisella liikunnalla, painonnostolla ja terveellisellä ruokavaliolla. Lopez on julkaissut myös kaksi lifestyle-kirjaa, jotka käsittelevät treenaamista ja ruoanlaittoa.