Omakotitalon uskomattomat jouluvalot – tällaista ei Suomessa nähdä

Nettivideot Ohhoh! · Neea Jokinen

Verkossa julkaistiin äskettäin huikea video, jossa nähtiin, kuinka omakotitaloon oli asennettu näyttävät halloween-valot. Valoshow’n taustalla pyöri kuluneen vuoden suosituin kappale Gangnam Style. Nyt verkossa on julkaistu hieman samantyyppinen video.

Kuva: YouTube

Nettivideolla nähdään kymmenillä tuhansilla jouluvaloilla koristeltu kartano. Perheenisän ja 17-vuotiaan teinipojan luomaan valoteokseen käytettiin noin 35.000 valoa, joita ohjataan yhteensä 80 kanavassa. Idahon Meridianiassa sijaitsevan kartanon valoshow välkkyy Skrillex-artistin dubstep-kappaleiden tahtiin.

Pojan kirjoittamassa tekstissä hän kutsuu ohikulkijoita ihastelemaan taloa livenä. Lisäksi hän toivoo, että video päätyisi myös itse Skrillexin nähtäväksi. Pojan toivomus kävi toteen, sillä maailmankuulu dubstep-muusikko näki vastikään valoteoksen Twitter-bloginsa välityksellä.