Shannen Doherty soitti hätänumeroon Twitter-itsemurhaviestin takia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Beverly Hills 90210 -televisiosarjasta tunnetuksi tullut Shannen Doherty oli 1990-luvulla yksi Yhdysvaltain suosituimmista televisionäyttelijöistä. Tuolloin miljoonien poikien ja miesten päiväuni esitti sarjassa Brenda Walsh -nimistä roolihahmoa.

Doherty nähtiin sarjan päätyttyä myös elokuvarooleissa, mutta hän palasi muutaman vuoden jälkeen takaisin televisioon. Nyt Shannen Dohertyn kerrotaan joutuneen soittamaan hiljattain hätänumeroon tukalan tilanteen vuoksi – ei kuitenkaan itselleen, vaan fanilleen.

TMZ-verkkosivuston mukaan näyttelijäkaunotar sai Twitter-yhteisöpalvelussa järkyttäviä viestejä itsetuhoiselta fanilta, ja päätti kääntyä ongelman edessä viranomaisten puoleen.

– Tämä saattaa kuulostaa oudolta… Minun nimeni on Shannen Doherty, ja olen näyttelijä. Olen Twitterissä, valitettavasti, ja siellä on myös tyttö, joka uhkaa ampua itsensä, Shannen kertoi hälytyskeskukselle.

Tähden mukaan fani uhkasi tappaa itsensä, mikäli Shannon ei soittaisi hänelle. Viranomaiset vierailivat uhkaukset tehneen 27-vuotiaan naisen kotona tarkistaakseen tämän olevan kunnossa. Fani väitti, ettei hän aikonut oikeasti satuttaa itseään.

40-vuotias Shannen Doherty nousi kertaheitolla supertähdeksi Beverly Hills 90210 -televisiosarjan myötä. Sittemmin hän on tehnyt uraa näyttelemisen lisäksi myös elokuvaohjaajana. Vuonna 1998 hän sai uuden pestin televisiossa Siskoni on noita -sarjan tähtenä. Viime aikoina hänet on nähty myös suosikkisarjansa 90210 -nimisessä spin off -versiossa. Maaliskuussa 2010 Shannen Doherty osallistui Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun, mutta putosi kisasta koko kisan ensimmäisenä.