Sophie Turner julkaisi rohkeita kuvia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikassa riittää kohukaunottaria moneen makuun, ja heihin lukeutuvat esimerkiksi räppäri Ice-T:n vaimo Nicole Coco Austin, seurapiirikaunotar Kim Kardashian ja naisräppäri Nicki Minaj.

Australian suunnalta joukkoon on liittynyt glamour-malli Sophie Turner, jonka kuvat koristavat nykyisin usein viihdelehtien sivuja. Nyt 28-vuotias kurvitar julkaisi Twitter-blogissaan kännykkäkuvia eräästä kuvaussessiosta, jossa hänet nähdään seksikkäissä alusvaatteissa. Pitsisiin unelma-asuihin pukeutuneen Sophien muodokas kroppa pääseekin otoksissa oikeuksiinsa.

Australialainen Sophie Turner on tullut kotimaassaan tunnetuksi näyttelijänä ja huippumallina, joka teki läpimurtonsa australialaisen Search for a Supermodel -realitysarjan kilpailijana. Ohjelman myötä hänestä tuli kotimaassaan superjulkkis, ja parhaillaan hän on tekemässä itseään tunnetuksi myös muualla maailmassa.