Justin Bieberin hermot pettivät – heitti paparazzia pullolla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinilaulaja Justin Bieber joutui äskettäin pettymään, kun hän ei saanut havittelemaansa Grammy-ehdokkuutta. Lautakunnan päätös raivostutti kanadalaisen popparin manageria Scooter Braunia, joka purki pettymystään Twitter-blogissaan.

Nyt 18-vuotias Justin Bieber on joutunut ikävään välikohtaukseen Floridan Miamissa. Teinipoppari oli poistumassa vaateliikkeestä, kun paparazzit piirittivät hänet kadulla. Aurinkolaseihin ja lippikseen sonnustautunut Bieber suivaantui eräälle valokuvaajalle ja päättikin heittää vesipullonsa miestä päin.

Kuva: Splash

Justin Bieberin uskotaan heittäneen vesipullonsa paparazzia päin, koska valokuvaaja uteli hänen tuntemuksiaan Grammy-ehdokkuuksista. Maan lakien mukaan Bieber olisi voinut saada 50 dollarin, eli 40 euron, rikesakon roskaamisesta. Teinipoppari matkusti aiemmin tällä viikolla Miamiin Hot 99.5 Jingle Ball -konserttia varten.

YouTube-palvelun kautta aikoinaan supertähdeksi noussut Justin Bieber joutuu jatkuvasti paparazzien ja innokkaiden fanien ympäröimäksi. Teinipoppari kertoi taannoin harmittelevansa sitä, että paparazzit seuraavat häntä jopa golfkentälle ja häiritsevät hänen peliään piileskelemällä puskissa. Bieberin fanien tiedetään piiloutuneen popparin kodin roskiksiin nähdäkseen vilauksen idolistaan.