Hittisarjan päätähdet myönsivät viimein: ”Seurustelemme!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Glee-hittisarjan yksi päätähdistä Lea Michele on nykyään viihdemaailman seuratuimpia julkkiskaunottaria. Naisen rakkauselämää on seurattu tiiviisti mediassa, sillä hänen on huhuttu viihtyneen vastanäyttelijänsä Cory Monteithin kanssa jo pidemmän aikaa.

Nyt pariskunta on viimein päättänyt julkistaa seurustelusuhteensa. Kanadalainen näyttelijäkomistus Cory Monteith esiintyi vastikään Ellen-ohjelmassa, jossa hän myönsi olevansa varattu mies. Myös Lea Michele avautui julkisuudessa romanssinsa yksityiskohdista.

– Seurustelemme. En edes muista sitä aikaa, kun Cory ei ollut poikaystäväni. Hän tuntee minut paremmin kuin kukaan muu. Ensimmäistä kertaa elämässäni tunnen oloni todella onnelliseksi. Olen maailman onnellisin tyttö, Lea Michele kertoi Marie Claire -lehdelle.

Lea Michele näyttelee Glee-musikaalisarjassa Rachel Berry -opiskelijatyttöä. Hänen roolihahmonsa on seurustellut Cory Monteithin esittämän Finn Hudsonin kanssa. Ohjelma nousi taannoin kohuotsikoihin kyseisten roolihahmojen välisen seksikohtauksen takia.

Lea Michele on amerikkalainen näyttelijätär ja laulaja, joka aloitti uransa Broadway-teatterilla. Sittemmin hän nousi lapsitähdestä maailmankuuluksi julkkiskaunottareksi Glee-sarjan menestyksen myötä. Naisen mukaan hän joutui nuorempana koulukiusaajien uhriksi. Kiusaajat muun muassa haukkuivat Lean ulkonäköä ja nimeä.