Mitä ihmettä? Ricky Martin haluaisi tulla uudelleen kaapista: ”Vihasin itseäni”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Takavuosina suosituimpiin latinotähtiin lukeutunut Ricky Martin paljasti taannoin olevansa onnellinen homoseksuaali. Tähti haluaisi virallistaa parisuhteensa, mutta hänen kotimaansa Puerto Rico ei salli homoliittoja.

YK:n homofobian vastaisessa konferenssissa puhunut 40-vuotias laulaja paljasti, että hän haluaisi tulla kaapista ulos uudelleen. Ricky Martin kertoo, että hän haluaisi tällä tavoin auttaa seksuaali-identiteettinsä salaavia ihmisiä. Female First -lehden mukaan tähti itse pelkäsi homoutensa paljastamista, mutta on ylpeä kaapista ulos astumisestaan.

– Elin useita vuosia pelossa. Vihasin itseäni, koska vartuin uskoen että homot joutuvat helvettiin, tähti paljastaa.

Avoimesti homoseksuaalina elävä Ricky Martin on seurustellut aiemmin naisen kanssa. Latinolaulaja nimittäin deittaili meksikolaismalli Rebecca De Albaa 14 vuoden ajan. Pariskunnan on-off -suhde päättyi eroon vuonna 2005. Sittemmin Rickyn yksityiselämää seurattiin viihdelehdissä tiiviisti homohuhujen vuoksi. Tähti salailikin pitkään homouttaan, mutta vahvisti väitteet vuonna 2010. Ricky sai vuonna 2008 kaksospojat Matteon ja Valentinon sijaissynnyttäjän avulla.