Joulun seksikkäimmät joulukortit? Supermalli alusvaatteisillaan pääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Israelilainen huippumalli Bar Refaeli erosi taannoin Leonardo DiCapriosta neljän vuoden yhteiselon jälkeen. Sittemmin Refaeli on yhdistetty lukuisiin julkkiskomistuksiin, ja hänen uransa on ollut uudessa nousussa.

Nyt 27-vuotias Bar Refaeli tähdittää poikkeuksellisen näyttäviä joulukortteja, sillä hänet on kiinnitetty Under.Me -yhtiön joulukampanjan keulahahmoksi. Barilla on päässään joulumuorin hattu, mutta muuten hänellä onkin sitten hieman vähemmän vaatetta yllään.

Bar Refaeli valittiin Maxim-miestenlehden vuoden 2012 seksikkäimmäksi naiseksi. Hän päihitti sijoituksellaan esimerkiksi Olivia Munnin, Mila Kunisin, Katy Perryn ja Olivia Wilden. Viime vuonna Bar Refaeli esiintyi muun muassa Saksan huippumalli haussa -televisio-ohjelmassa vierailevana tuomarina.