Charlie Sheen lahjoitti 75 000 dollaria pikkutytön syöpähoitoon – katso shekki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Charlie Sheen on nykyisin Anger Management -komediasarjan päätähti. Äskettäin hän auttoi näyttelijäkollegaansa Lindsay Lohania rahasotkuissa 100.000 dollarilla. Lisäksi Sheen lahjoitti Scary Movie 5 -elokuvan koko 250.000 dollarin palkkansa hyväntekeväisyyteen.

Nyt avokätisyys on saanut jatkoa, sillä nyt Sheen on lahjoittanut 75.000 dollaria 10-vuotiaan pikkutytön syöpähoitoihin. Näyttelijä kuuli kuinka Hermosa Beachilla työskentelevän poliisin Jasmine-tytär on sairastanut koko elämänsä ajan syöpää, jonka hoitoon poliisit olivat keränneet rahaa. Charlie Sheen halusi osallistua keräykseen 75.000 dollarilla.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Viisi kertaa vieroitushoitoihin passitettu Charlie Sheen sijoittui viime vuonna Forbes-lehden parhaiten tienaavien tv-näyttelijöiden listan kärkeen, ja hänellä on uusimpien tietojen mukaan 125 miljoonan dollarin, eli 101 miljoonan euron, omaisuus.

47-vuotiaan Charlie Sheenin tuore Anger Management -televisiosarja perustuu Adam Sandlerin ja Jack Nicholsonin tähdittämään elokuvaan. Televisiosarja osoittautui menestykseksi ja nousi välittömästi kaapelitelevision historian katsotuimmaksi käsikirjoitetuksi komediasarjaksi. Sarjassa nähdään myös muun muuassa Selma Blair ja Shawnee Smith.