Charlie Sheen lahjoitti 75 000 dollaria pikkutytön syöpähoitoon – katso shekki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Charlie Sheen on nykyisin Anger Management -komediasarjan päätähti. Äskettäin hän auttoi näyttelijäkollegaansa Lindsay Lohania rahasotkuissa 100.000 dollarilla. Lisäksi Sheen lahjoitti Scary Movie 5 -elokuvan koko 250.000 dollarin palkkansa hyväntekeväisyyteen.

Nyt avokätisyys on saanut jatkoa, sillä nyt Sheen on lahjoittanut 75.000 dollaria 10-vuotiaan pikkutytön syöpähoitoihin. Näyttelijä kuuli kuinka Hermosa Beachilla työskentelevän poliisin Jasmine-tytär on sairastanut koko elämänsä ajan syöpää, jonka hoitoon poliisit olivat keränneet rahaa. Charlie Sheen halusi osallistua keräykseen 75.000 dollarilla.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Viisi kertaa vieroitushoitoihin passitettu Charlie Sheen sijoittui viime vuonna Forbes-lehden parhaiten tienaavien tv-näyttelijöiden listan kärkeen, ja hänellä on uusimpien tietojen mukaan 125 miljoonan dollarin, eli 101 miljoonan euron, omaisuus.

47-vuotiaan Charlie Sheenin tuore Anger Management -televisiosarja perustuu Adam Sandlerin ja Jack Nicholsonin tähdittämään elokuvaan. Televisiosarja osoittautui menestykseksi ja nousi välittömästi kaapelitelevision historian katsotuimmaksi käsikirjoitetuksi komediasarjaksi. Sarjassa nähdään myös muun muuassa Selma Blair ja Shawnee Smith.

Uusimmat