Claudia Galantin niukka asu ei paljon peittänyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paraquaystä kotoisin oleva huippumalli Claudia Galanti on ollut kuluvana vuonna muutamia kertoja otsikoissa lomailtuaan julkkisystäviensä kanssa. Claudia synnytti toisen lapsensa kesäkuussa 2012 ja sen jälkeen pääsi todella nopeasti eroon raskauskiloistaan.

Claudia on viihtynyt viime viikkoina erityisen paljon Miami Beachin rannoilla, jossa hänet on jälleen ikuistettu W-hotellin rannalla. Neitokaisen niukkojen bikinien alaosa ei juurikaan peittänyt hänen timmiä takamustaan. Neitokaisen olemuksesta ei ihan heti arvaisi, että hän on kahden lapsen äiti.

31-vuotias italialais-paraguaylainen mallikaunotar Claudia Galanti on ollut kotimaassaan jo vuosien ajan ykkösjulkkiksia, mutta viime aikoina hänet on noteerattu myös latinomaailman ulkopuolella.