Jymy-yllätys Googlessa: Frontside Ollie pesi Gangnam Stylen

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin hakukone Google on jälleen vuoden lähestyessä loppuaan paljastanut mitä suomalaiset ovat vuoden aikana googlettaneet eniten. Hienoinen yllätys löytyy suosituimpien kappaleiden listalta, sillä maailman ylivoimaisesti suosituin hitti ei ollutkaan ykkönen.

Korealaisen PSY-artistin Gangnam Style on katsottu YouTubessa pian jo miljardi kertaa ja kappale on ollut suurin hitti vuosiin. Suomessa se sai kuitenkin tyytyä vasta kakkossijaan, sillä teinitähti Robin sinkosi itsensä upeasti haetuimpien kappaleiden ykköseksi hitillään Frontside Ollie.

Googlen haetuimmat kappaleet 2012

1. Frontside Ollie

2. Gangnam Style

3. Closer

4. Salaisuudet

5. Snoop Lion

6. Kukkurukuu

7. Olkinainen

8. Soutaa Huopaa

9. Sokka Irti

10. Diamonds