Jaajo tekee paluun – Aamulypsy herättelee taas radiossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jaajo Linnonmaa teki viimeisimmän Aamulypsy-ohjelmansa Suomipopilla noin vuosi sitten, minkä jälkeen hän katosi mystisesti Ounasvaaraan Lappiin. Tammikuun 7. päivä Jaajo palaa Suomipopin aamuihin kollegoinaan vanhat tuttunsa Juha Vuorinen, Anni Hautala ja Juha Perälä.

– Vuosi sitten otin Ounasvaaren laelta pienen mökin ja olen siellä nyt ihmetellyt elämää. Mulla on ollut kaikenlaisia ajatuksia ja haaveita, kuten että ryhtyisin opiskelemaan, menisin valtsikkaan ja ryhdyn kansanedustajaksi – eli alkaisin tehdä jotain oikeita töitä, Jaajo kommentoi.

– Kysyimme kuuntelijoiltamme, miten he haluaisivat kanavaa kehitettävän ja tulokset olivat selkeät. Kuuntelijat kaipasivat Aamulypsyä ja erityisesti Jaajoa takaisin. Olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että voimme tuoda maamme kaikkien aikojen menestyneimmän aamukokoonpanon takaisin kanavalle, jonne se kuuluukin, Nelonen Median radioiden sisältöjohtaja Sami Tenkanen sanoo.

Aamylypsyssä kuullaan arkiaamuisin myös kirjailija Juha Vuorista. Jaajon ja Juha Vuorisen legendaaristen kahvihetkien lisäksi yhtenä aamuna viikosta Vuorinen pitää radiokolumniaamua.