Jarkko ”Teräsbetoni” Aholan joululevy myynyt jo kultaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paremmin raskaamman rockin puolelta tunnetun Jarkko Aholan marraskuussa julkaistu joululevy Ave Maria – joulun klassikot on saanut lämpimän vastaanoton, sillä se on ylittänyt 10.000 myydyn kappaleen kultalevyrajan.

Teräsbetoni-yhtyeestä alunperin tunnetuksi tullut Jarkko vastaanotti kultalevyn ensimmäisestä sooloalbumistaan keskiviikkona Puoli seitsemän -ohjelman suorassa lähetyksessä. Laulaja oli yllättynyt saamastaan jalometallista.

– Olen ällikällä lyöty ja erittäin kiitollinen. Fiilis on hieno, tästä on hyvä jatkaa. Kiitän kaikkia mitä nöyrimmin, Jarkko Ahola totesi.

Ave Maria – joulun klassikot sisältää klassikkokappaleita Bratislavan sinfoniaorkesterin sovituksina. Albumilta löytyvät muun muassa kappaleet Ave Maria, En etsi valtaa loistoa ja Nessun Dorma.