Justin Bieber aiottiin murhata New Yorkissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinilaulaja Justin Bieber on ollut jo parin vuoden ajan yksi maailman suosituimmista poptähdistä. Huippusuosio tarkoittaa myös sitä, että myös vihaajia löytyy runsaasti. Nyt Bieber on joutunut tilanteeseen, jollaista ei soisi kenellekään tapahtuvan.

18-vuotias Justin Bieber on nimittäin joutunut murhasuunnitelman kohteeksi. Splash Newsin mukaan New Mexicon osavaltiossa tuomiotaan istuva murhaaja Dana Martin suunnitteli avustajiensa kanssa murhaavansa Justin Bieberin, kun tämä vieraili marraskuussa New Yorkissa.

Martinin avustajan Mark Staaken oli oli määrä kidnapata ja surmata poptähti Madison Square Gardensin esiintymisen yhteydessä. Suunnitelma kuitenkin paljastui ennen kuin sitä ehdittiin toteuttaa. Poliisi on nyt pidättänyt kaksi henkilöä, joista toinen oli jo New Yorkissa odottamassa tilaisuuttaan. Poliisi on nyt julkaissut epäiltyjen pidätyskuvat.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

YouTube-palvelun kautta aikoinaan supertähdeksi noussut Justin Bieber joutuu jatkuvasti paparazzien ja innokkaiden fanien ympäröimäksi. Teinipoppari kertoi taannoin harmittelevansa sitä, että paparazzit seuraavat häntä jopa golfkentälle ja häiritsevät hänen peliään piileskelemällä puskissa. Bieberin fanien tiedetään piiloutuneen popparin kodin roskiksiin nähdäkseen vilauksen idolistaan.