Marianne Kallio komeista urheilijoista: ”Löytyykö Suomesta sellaisiakin?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

TV5:lla esitettävästä Tallinna-sarjasta tutuksi tullut mallikaunotar Marianne Kallio nähdään jatkossa Metropoli-tv:n realitysarjan tähtenä. Blondit bailaa -realitysarjassa seurataan kahden nuoren naisen juhlimista parhaissa yökerhoissa ja VIP-bileissä ympäri Suomea.

18-vuotias Marianne on ollut Suomen medioissa viime aikoina esillä esimerkiksi voittamalla Miss Festivaali -kilpailun, hankkimalla äitinsä maksaman silikonileikkauksen ja kertomalla kohujuttuja mallipiireissä tapahtuvasta seksuaalisesta ahdistelusta. Nyt neitokainen on kertonut kuulumisiaan Urheiluviikko-julkaisulle, joka tiedusteli häneltä Suomen seksikkäintä urheilijaa.

– Löytyykö sellaisiakin Suomesta? Ei kummiskaan. Ulkomailla on monia hyvännäköisiä, mutta Suomesta voi löytyä jääkiekkoilun parista muutama. En osaa sanoa seksikkäintä, Marianne sivalsi Urheiluviikolle.

Lopulta jääkiekon parista löytyi Mariannelle mieleinen komistus, joka on Tuomo Ruutu. Jalkapallon parista ei neitokaisen mielestä löydä mieleistään miestä.

– Suomen jalkapallo ei miellytä silmääni, Kallio totesi.