Naisopettaja vietteli oppilaitaan koulussa: ”Seksiä jälki-istunnoissa”

Ohhoh! · Neea Jokinen

Maailmalla on jäänyt kuluneen vuoden aikana kiinni jo kymmeniä opettajia, jotka ovat sekaantuneet seksuaalisesti alaikäisiin oppilaisiinsa. Erään amerikkalaisen naisopettajan uutisoitiin aiemmin tänä vuonna tulleen raskaaksi 14-vuotiaalle koulupojalle.

Nyt Britannian Berkshiressä kauhistellaan tapausta, jossa 42-vuotiaan naimisissa olevan sijaisopettajan kerrotaan vietelleen teini-ikäisiä koulupoikia sänkyyn. Emma Webb -niminen naisope harrasti suojaamatonta seksiä ainakin viiden alaikäisen pojan kanssa. Rikosten aikaan pojat olivat 15 – 17 -vuotiaita.

Viranomaisten mukaan Emma Webb liehitteli teinipoikia muun muassa lähettämällä heille nakukuvia itsestään. Otoksissa Webb masturboi seksileluilla. Lisäksi hän tarjosi opiskelijoille koulukyytejä ja maksoi heille ruuat KFC-pikaruokaloissa. Opettajan kerrotaan harrastaneen poikien kanssa seksiä koulun sisätiloissa muun muassa jälki-istuntojen ja välituntien aikana.

Eräs uhreista kertoi kuulusteluissa, että Emma Webb oli vitsaillut haluavansa lapsen teinipojan kanssa. Sijaisopettajan töitä tekevä nainen vaati uhrejaan pitämään seksisessiot salassa. Hän väitti väkivaltaisen aviomiehensä hakkaavan teinipojat sairaalakuntoon, jos totuus tulisi julki.

Seksitekojen kerrotaan tapahtuneen vuosina 2009 – 2012. Naisopettajan flirttaileva käytös erästä uhria kohtaan herätti huomiota muiden opiskelijoiden keskuudessa. Lopulta viranomaiset ottivat Webbin syyniin ja hyväksikäyttö paljastui. Tapauksen tuomari John Reddihough tuomitsi alaikäisten kanssa seksiä harrastaneen Emma Webbin 2,5 vuodeksi vankilaan.

– Sinun piti tukea ja auttaa näitä poikia opiskelussa. Sen sijaan viettelit heidät seksitekoihin ostamalla heille ruokaa ja lahjoja. Olet aiheuttanut riskin siihen, että uhreille tulee asenneongelmia ja vääristynyt kuva seksistä, John Reddihough kertoi oikeudenkäynnin aikana The Daily Mail -sivuston mukaan.