22-vuotias Samantha Barks sai miesten sukat pyörimään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman kärkikaartiin nousee vain harvoja uusia tähtiä vuodessa, ja yksi ensi vuoden yllättäjistä voi olla englantilaiskaunotar Samantha Barks. Laulaja-näyttelijä ei nimittäin jää ainakaan ulkoisessa olemuksessa maailman kuumimpien naistähtien jalkoihin.

Eilen Samantha Banks kuvattiin New Yorkissa Les Miserables -elokuvan ensi-iltajuhlissa Ziegfeld-teatterissa. Tumma kaunotar onnistui olemaan lopulta yksi illan näyttävimmistä kurvittarista.

22-vuotias Samantha Banks on englantilainen laulaja-näyttelijä, joka tuli kotimaassaan tunnetuksi sijoituttuaan vuonna 2008 kolmanneksi BBC-kanavan I’d Do Anything -kykyohjelmassa. Vuonna 2012 Banks aloitti elokuvauransa Eponine-elokuvasta, ja aiemmin hänet on nähty muun muassa Disney Channelin Groove High -ohjelmassa.