Hittisarjan 3-vuotias lapsitähti menehtyi traagisesti – miljoonat surevat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta kantautuu aika ajoin ikäviä suru-uutisia tunnettujen tähtien poismenoista. Monet poptähdet ovat olleet viime vuosina kuollessaan 27-vuotiaita, mutta suurin osa luonnollisesti huomattavan paljon vanhempia. Nyt viihdemaailmaa on kohdannut paljon traagisempi uutinen.

Huippusuositussa englantilaisessa Emmerdale-televisiosarjassa miljoonia katsojia aikoinaan Angelica King -roolissaan ihastuttanut lapsitähti Sophie Firth on menehtynyt kolmevuotiaana. Hän loukkaantui vakavasti mummolassa 2. joulukuuta sattuneessa onnettomuudessa, jossa hänen mekkonsa syttyi palamaan ja 70 prosenttia tytön ihosta sai vakavia palovammoja.

Sophie taisteli hengestään kahden sairaalan teho-osastoilla yhdeksän päivän ajan, mutta palovammojen aiheuttama verenmyrkytys oli hänelle lopulta liikaa. Miljoonat brittiläiset televisiokatsojat surevat parhaillaan lapsitähden kuolemaa, ja erityisesti Emmerdale-sarjan tuotantotiimi näyttelijöineen on surun murtama.