Claudia Romani yllätti rohkealla asulla Starbucksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaiskaunotar Claudia Romani on Yhdysvaltoihin muuttamisensa jälkeen onnistunut luomaan näyttävää julkista uraa poseeraamalla julkisesti erityisesti bikineissä ja muissa paljastavissa asuissa. Hänet nimettiin jalkapallon MM-kisojen aikana seksikkäimmäksi futisfaniksi.

Nyt Claudia on yllättänyt toden teolla Miami Beachilla sijaitsevan Starbucksin henkilökunnan, sillä neitokainen marssi hakemaan juotavaa pelkissä bikineissä. Tarina ei tosin kerro oliko henkilökunta miehiä vai naisia.

30-vuotias Claudia Romani tekee parhaillaan uraa myös mallimaailman ulkopuolella, sillä hän tähdittää Noche de Perros -televisiosarjaa yhdessä Erik Estradan kanssa. Kotimaassaan erittäin tunnettu tähti on parhaillaan tekemässä läpimurtoa Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa.