Hugh Jackman antoi sylitanssin julkkiskaunottarelle: ”Ei tapahdu enää!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suuren suosion saaneiden X Men -elokuvien tähti Hugh Jackman on nykyisin miljoonien naisten ihailema komistus, jota pidetään yhtenä Hollywoodin seksikkäimmistä miehistä. Mies antoi taannoin Barbara Waltersille sylitanssin naisen juontamassa ohjelmassa.

43-vuotias komistus vannoi tämän jälkeen, ettei koskaan tekisi samaa uudestaan. Nyt Hugh Jackman on kuitenkin pyörtänyt lupauksensa, ja hurmannut nuoren Hollywood-kaunottaren seksikkäillä elkeillään. Miestähti juhlisti Les Miserables -vastanäyttelijänsä Amanda Seyfriedin 27-vuotissyntymäpäiviä serenadilla ja sylitanssilla.

– Tänään on erityinen ilta, ja laulan erään laulun. Annoin kerran myös sylitanssin Barbara Waltersille ja lupasin, ettei niin tapahdu enää. Mutta hän ei ole täällä tänään… kerrotaan Hugh Jackmanin sanoneen syntymäpäiväjuhlilla Female First -lehden mukaan.

Taannoin AshleyMadison.com -verkkopalvelun kyselyssä selvisi, että Jackman oli kolmanneksi toivotuin pari avioliiton ulkopuoliseen suhteeseen. Äänestykseen osallistui yli 30.000 vastaajaa. Sydneyssä syntynyt Jackman meni naimisiin vaimonsa Deborra-Lee Furnessin kanssa vuonna 1995.