Justin Bieberin suuri unelma sivu suun: ”Olen todella pettynyt”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinilaulaja Justin Bieber on ollut jo parin vuoden ajan yksi maailman suosituimmista poptähdistä. Kanadalainen nuorukainen on voittanut kymmeniä musiikkipalkintoja uransa aikana, mutta hän ei ole vielä saavuttanut elämänsä suurinta unelmaa.

Justin Bieber joutui nimittäin aiemmin tässä kuussa pettymään, kun hän huomasi nimensä uupuvan Grammy-ehdokkaiden listalta. Believe-hittialbumin taannoin julkaissut Bieber on aiemmin kertonut Grammy-palkinnon voittamisen olevan hänen elämänsä suurin haave. Bieber paljasti Ellen-keskusteluohjelmassa pettyneensä todella paljon siitä, ettei häntä huomioitu Grammy-musiikkigaalassa.

– Se oli todella suuri pettymys. Odotin niin paljon sitä, että nimesi olisi ollut Grammy-listassa. Tiedän, että se tulee vielä tapahtumaan joku päivä. Olen vasta 18-vuotias, joten toivoa riittää, Justin Bieber kertoi televisiohaastattelussa.

Justin Bieberin manageri Scooter Braun julkaisi äskettäin Twitter-blogissaan viestejä, joissa hän purki pettymystään Grammy-ehdokkuuksista. Managerin mukaan Bieber olisi ansainnut ehdokkuuden, koska hän on yksi maailman menestyneimmistä artisteista. Bieber nosti aiemmin tänä vuonna 26-vuotiaan Carly Rae Jepsenin megasuosioon, ja kyseinen neitokainen sai Grammy-ehdokkuuden Vuoden tulokas -kategoriassa.

Justin Bieberin huippusuosio tarkoittaa myös sitä, että teinitähdellä on runsaasti vihaajia. Kanadalainen laulajatähti joutui aiemmin tällä viikolla järkyttävän murhasuunnitelman kohteeksi. New Mexicon osavaltiossa vankilassa istuva murhaaja Dana Martin nimittäin suunnitteli avustajiensa kanssa murhaavansa Justin Bieberin. Lisäksi heidän oli määrä kidnapata poptähti ja tehdä hänelle kastraatio ennen murhaa. Miehet ehdittiin kuitenkin pidättää ajoissa.