Lindsay Lohan vararikossa – strippiklubi hätiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toistuvasti lain kanssa tekemisissä oleva Lindsay Lohan on jälleen ryvettynyt viime viikkoina kohujen keskiössä, sillä hänen väitetään olevan vakavassa päihdekoukussa. Huhujen mukaan näyttelijätär muun muassa juo litratolkulla vodkaa päivässä.

Lisäksi Lohan joutui äskettäin baaritappeluun newyorkilaisessa yökerhossa, ja on nyt mahdollisesti joutumassa jopa kahdeksaksi kuukaudeksi vankilaan. Lohanin ongelmat jatkuvat, sillä hän saattaa seuraavaksi menettää omaisuuttaan.

Näyttelijätär ei nimittäin ole maksanut verojaan, ja on TMZ-verkkosivuston mukaan varastotilaa vuokraavalle yhtiölle velkaa yli 12.000 euroa. Nyt erikoinen taho on kuitenkin valmis auttamaan Lohania, mikäli hän suostuu tekemään heidän kanssaan yhteistyötä.

Newyorkilainen Scores-strippiklubi on luvannut maksaa Lindsay Lohanin varastomaksut, mikäli hän tekee töitä klubin verkkosivuille. Työ ei ole tosin sitä, mitä ensimmäisenä saattaisi tulla mieleen – strippiklubin edustajien mukaan Lindsayn vaatteet pysyisivät hänen päällään. Lohanin työnkuvaan kuuluisi sivuston videochatin juontajana toimiminen. Yhtiö lupaisi maksaa myös tähden Beverly Hillsin asunnon vuokran muutaman seuraavan kuukauden ajalta.

Mean Girls -elokuvasta teinityttöjen idoliksi aikoinaan noussut Lindsay Lohan on yksi viihdemaailman seuratuimmista julkkiskaunottarista. Neitokainen on joutunut usein tekemisiin virkavallan kanssa muun muassa päihdesekoilujensa takia. Viime vuonna Lohan tuomittiin vankilaan viidennen kerran ehdonalaisrikkomuksistaan. Sittemmin hän on ollut osallisena myös autokolareissa.