Mies heitettiin ulos tikkakilpailusta – näytti liikaa Jeesukselta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Fanit joutuvat joskus heitetyksi ulos urheilukilpailuista esimerkiksi väkivaltaisen käytöksen vuoksi. Nyt Iso-Britanniassa nähtiin epäilemättä yksi erikoisimmista tapauksista, jossa tikkakilpailua seurannut henkilö joutui poistumaan tapahtumasta.

Maan ITV4-televisiokanavallakin nähtyä Cash Converters Player Championship -tikanheittokilpailua katsomaan tullutta 33-vuotiasta Nathan Grindalia pyydettiin poistumaan, sillä hän näytti liikaa Jeesukselta. Nathan Grindal seurasi Phil Taylorin ja Kim Huybrechtsin välistä kilpailua, kun joku yleisössä huomasi miehen olemuksen, pitkien hiusten ja parran, muistuttavan perinteistä kuvausta Jeesuksesta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Useat yleisön edustajat ryhtyivät huutamaan ”Jeesusta”. Kilpailun järjestäjät pelkäsivät tämä häiritsevän kilpailijoita, ja turvahenkilöstö pyysi Nathania poistumaan paikalta. Mies joutui katsomaan loput kilpailusta television ääreltä. Katso kuva miehestä tästä.

– En mennyt tikanheittokilpailuun Jeesukseksi pukeutuneena, menin itsenäni. Ihmiset huutelivat minulle, ja sanoivat minun näyttävän joltain toiselta. Tilanne olisi mennyt hyvin, jos turvamiehet eivät olisi tehneet asiasta isoa numeroa. Minun pyydettiin poistumaan syyn takia, johon en voinut itse vaikuttaa, ja tunnen oloni syrjityksi, Nathan avautui Western Daily Press -lehdelle.