Mies tanssi vuoden ykköshittiä pikkujouluissa – menetti henkensä

Ohhoh! · Neea Jokinen

Verkossa on julkaistu viime viikkojen aikana tuhansia videoita, joissa ihmiset esittelevät tanssitaitojaan huippusuositun Gangnam Style -hittikappaleen tahtiin. Kyseisen kappaleen musiikkivideolla nähdään hauska tanssikoreografia, joka on noussut maailmanlaajuiseen suosioon.

Nyt erään brittiläisen miehen uutisoidaan saaneen sairaskohtauksen, kun hän tanssi Gangnam Style -biisin tahtiin. Eamonn Kilbride -niminen 46-vuotias mies vietti aiemmin tässä kuussa työtiiminsä kanssa pikkujouluja eräällä klubitalolla. Mies innostui tanssimaan juhlatohinoissaan korealaisen popsensaation PSY:n hittikappaletta.

Yhtäkkiä tanssin aikana hän valitteli Julie-vaimolleen tuntevansa rinnassaan pistävää kipua. Eamonn Kilbride lysähti lattialle ja muut juhlijat hälyttivät paikalle ambulanssin. Ensihoitajat totesivat miehen kuolleeksi tapahtumapaikalla. Sittemmin selvisi, että Kilbride menehtyi äkilliseen sydänkohtaukseen.

– Eamonn rakasti juhlimista ja tanssimista. Pikkujouluissa hän tanssi lavalla ja viihdytti kaikkia. Yhtäkkiä hän menetti tajuntansa. Yritimme elvyttää häntä, mutta hän menehtyi nopeasti, vaimo kertoi The Sun -lehdelle.