Miss Suomi Sara Chafak kakkossuosikki Miss Universum -kisoissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi Sara Chafakin nimi on viime päivinä putkahtanut toistuvasti esiin käynnissä olevan Miss Universum -kilpailun tiimoilta. Chafak on paistatellut kansainvälisen median huomion keskipisteenä ja hänet nostettu yhdeksi kilpailun ennakkosuosikeista.

Suomalaisedustaja on menestynyt hyvin myös yleisöäänestyksissä. Eräs kansainvälinen peliyhtiö uskoo, että Chafak sijoittuu Miss Universum -kilpailussa aivan kärkisijoille. Sara Chafakin kauneus on pistetty laajasti merkille ympäri maailmaa.

Tällä viikolla suomalaiskaunottaren ovat pistäneet merkille ainakin ranskalaislehdistö sekä maailman suurin missisivusto, Missosology. Miss Universum valitaan 19. joulukuuta Universumin kauneimman kruunua tavoittelee yhteensä 90 maan edustajaa.

Kisoja tiiviisti seuraavan Missosologyn arvioinnissa Chafak saavutti kymmenennen sijan kaikkiaan 90 kaunottaren joukossa. Missisivuston yleisöäänestyksessä Chafak on myös kerännyt mukavan, aivan kärkisijojen tuntumaan oikeuttavan, äänisaaliin. Chafak on korkealla voittokertoimissa, sillä hallitseva Miss Suomi saa yhtiöltä Miss Universum-osanottajajoukon toiseksi pienimmän kertoimen, 10,00. Pienimmän kertoimen 7,50 yhtiö antaa Puerto Ricon edustajalle.