Brandi Glanville paljasti: ”Golfpallon kokoinen kasvain rinnassa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Täydelliset naiset -televisiosarjan menestyksen myötä maailmalla on lanseerattu lukuisia ohjelmia, joissa seurataan tosielämän täydellisiä naisia. Yksi heistä on amerikkalainen mallikaunotar Brandi Glanville, joka tunnetaan myös näyttelijäkomistus Eddie Cibrianin ex-vaimona.

Nyt 40-vuotias Brandi Glanville kertoi joutuneensa syöpäleikkaukseen. Realitykaunotar paljasti aiemmin tässä kuussa lääkärien löytäneen hänen rinnastaan hyvälaatuisen syöpäkasvaimen. Kahden lapsen äiti joutui kirurgin leikkauspöydälle keskiviikkona. Naisen mukaan hän tervehtyy täysin.

– Leikkaukseni meni hyvin. Kasvain oli golfpallon kokoinen. Tunnen vielä kipua, mutta olen onnellinen, että se on nyt ohitse. Minun täytyy pysyä terveenä lasteni vuoksi, Brandi Glanville kertoi E!-sivustolle.

Realitytähden viime viikot ovat olleet stressaavia, sillä syöpäjärkytyksen lisäksi hän on ilmiriidoissa aviomiehensä nykyisen kumppanin LeAnn Rimesin kanssa. Brandi Glanville on muun muassa raivoissaan siitä, että popkaunotar säilyttää laksatiivejaan poikien ulottuvilla. Glanvillen poika sairastui äskettäin, kun hän söi vahingossa Rimesin ulostuslääkettä.

Brandi Glanville tunnetaan avioliitostaan näyttelijäkomistus Eddie Cibrianin kanssa. Pariskunnan myrskyisä avioero nousi taannoin otsikoihin, kun 38-vuotias Eddie Cibrian petti vaimoaan varatun poptähden LeAnn Rimesin kanssa. Tapauksesta syntyi todellinen sekasotku, kun neliödraaman osapuolet hakivat kukin vuorollaan avioeroa.