Claudia Romanin peppu vilahteli kävelyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaiskaunotar Claudia Romani on Yhdysvaltoihin muuttamisensa jälkeen onnistunut luomaan näyttävää julkista uraa poseeraamalla julkisesti erityisesti bikineissä ja muissa paljastavissa asuissa. Taannoin hän sai viihdelehdissä lempinimen Seksikkäin futisfani.

Usein bikineissä viihtyvät neitokainen kuvattiin aiemmin tällä viikolla shoppailemassa bikineissä. Hän yllätti Starbucksin henkilökunnan asioimalla liikkeessä bikineissä. Nyt Claudia on kuvattu kävelyllä lähes samassa asussa, joka paljasti samalla hänen peppuaan.

30-vuotias Claudia Romani tekee parhaillaan uraa myös mallimaailman ulkopuolella, sillä hän tähdittää Noche de Perros -televisiosarjaa yhdessä Erik Estradan kanssa. Kotimaassaan erittäin tunnettu tähti on parhaillaan tekemässä läpimurtoa Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa.