Mel B esitteli sixpackinsa – kurvit kohdallaan!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poplaulaja Melanie Brown nousi julkisuuteen 1990-luvun suosituimmasta brittityttöbändistä, Spice Girls -yhtyeestä. Sittemmin neitokainen on saanut perheenlisäystä, ja hän treenasikin itsensä huippukuntoon kolmannen lapsensa syntymän jälkeen.

Nyt 37-vuotias perheenäiti esitteli timmiä vartaloaan uusimmilla Instagram-kuvillaan, joissa hänet nähdään muun muassa ottamassa aurinkoa sinisissä bikineissä. Mel poseeraa otoksissa myös seksikkäässä jumppa-asussa, joka tuo esiin hänen pyykkilautavatsansa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Spice Girls -yhtyeen hajottua Mel B on onnistunut tekemään näyttävän julkkisuran Yhdysvalloissa, sillä hän oli taannoin mukana muiden muassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Tumma neitokainen on ollut usein otsikoissa myös ronskien lausuntojensa merkeissä. Marraskuussa eräs strippari väitti Mel B:n ja tämän miehen harrastaneen ryhmäseksiä kanssaan Australiassa.