Nainen sai miehen vasta 30 000 euron kauneusleikkauksen jälkeen

Lifestyle · Stara.fi

Kauneusleikkausten suosio on noussut huimasti viimeisen kymmenen vuoden aikana, ja parhaillaan myös Suomen televisiossa nähdään aiheeseen liittyvä realitysarja. Monet naiset ovat ajautuneet tekemään operaatioita, koska eivät ole löytäneet miestä.

Näin on nyt tehnyt myös eräs 34-vuotias taiwanilainen sinkkunainen, joka ei ollut saanut kestävää ihmissuhdetta miehen kanssa. Kun kaksitoista suhdetta oli kariutunut, päätti nainen sijoittaa noin 30.000 euroa kasvojensa kauneusleikkaukseen. Naisen kasvoja paranneltiin kauniimmiksi, ja sen jälkeen tilanne muuttui odotetulla tavalla.

Nainen korjaili operaatiossa muun muassa nenää, poskia ja silmäluomia, otti massiivisen rasvaimun sekä kasvoihinsa vielä Botoxia. Heti operaation jälkeen nainen löysi kolmannentoista poikaystävän, joka on nyt osoittautunut ”Siksi oikeaksi”. Asiasta uutisoineen Apple Daily -lehden mukaan mies on nyt kosinut naista ja he ovat menossa naimisiin. Pari löysi toisensa alunperin internetin pelisivun kautta.