Kasvonsa operoineen kohukaunottaren muodot pullistelivat mekossa

Lifestyle · Stara.fi

Julkisuuteen vuotaneen kotipornovideonsa merkeissä otsikoissa taannoin ollut näyttelijä ja Playboy-malli Shauna Sand on malliesimerkki siitä mitä liialliset kauneusleikkaukset voivat saada aikaan. Kohukaunotar on nykyisin paparazzien lemmikki.

Kauneuskirurgien leikkauspöydällä runsaasti aikaa viettänyt povipommi on nyt kuvattu Beverly Hillsissä, jossa hän oli matkalla viettämään iltaansa Villa Blancaan. Neitokainen oli sonnustautunut tiukkaan punaiseen mekkoon.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

39-vuotias Shauna Sand on toiminut mallina lapsesta saakka. Ensimmäisen kerran hän poseerasi yhdeksänvuotiaana ja 15-vuotiaana hän sai ensimmäisen merkittävän mallisopimuksensa ja muutti New Yorkiin. Hän oli Playboy-lehden Playmate toukokuussa 1996. Näyttelijä Lorenzo Lamasin kanssa naimisissa ollut Shauna Sand oli vielä seitsemän vuotta sitten kuvankaunis malli, jolla oli edessään loistava tulevaisuus. Sittemmin hän haksahti monien muiden Hollywood-naisten tavoin kauneusleikkauksiin, ja lopputulosta saadaan nyt kauhistella lehtien sivuilla.