Tässä vasta Paha Pukki! Jackass-mieslutka Joulupukkina televisiossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jackass-tähti Steve-O tunnetaan hurjapäisistä tempauksista ja elämäntyylistä. Brittiläissyntyinen miekkonen avautui taannoin päihdeaddiktiostaan sekä omien sisäisten demoniensa voittamisesta ja nimitti itseään ”puolikuuluisaksi huumeriippuvaiseksi mieslutkanaksi”.

Nyt 38-vuotias miestähti vieraillut kanadalaisen The Morning Show -aamuohjelman vieraana jouluisissa tunnelmissa. Global Toronto -kanavan suorassa lähetyksessä Steve-O nähtiin muun muassa Joulupukiksi pukeutuneena sekä esittelemässä rajua tatuointia, jossa Joulupukki roikkui ristillä. Pienten lasten vanhemmat tuskin olivat näkemästään kovinkaan innoissaan.

Työtovereiden pitämän puheen ansiosta Steve ymmärsi taannoin hakea apua ongelmiinsa. Sittemmin raitistunut hurjapää on viime aikoina kuvaillut myös elämänasennettaan, joka inspiroi hänen komiikkaansa.