2 500 000 euron lottovoitot lunastamatta – määräaika lähestyy

Lifestyle · Stara.fi

Suomessa jaettavat lottovoitot ovat taskurahoja maailmalla jaettaviin todellisiin jättipotteihin, mutta myös täällä osa voitoista jää jostain syystä lunastamatta. Tilanne on sama myös maailmalla, ja parhaillaan Yhdysvalloissa jännitetään erään lottovoiton kohtaloa.

Kyseessä on amerikkalaisittain varsin pieni lottovoitto, yhteensä kolme miljoonaa dollaria, eli noin 2,5 miljoonaa euroa. Potti jakaantuu kolmelle kupongille. New Jerseyn osavaltiossa ostetut lottokupongit ovat siis tuon arvoisia, mutta vain mikäli ne lunastetaan määräajan sisällä.

Nyt määräaika alkaa uhkaavasti lähestyä, sillä ensimmäinen kuponki ostettiin 23. joulukuuta, toinen 24. joulukuuta ja kolmas 27. joulukuuta, Asbury Park Press uutisoi. Mikäli voittoja ei lunasteta, voidaan ne käyttää tulevien lottopottien kasvattamiseen tai esimerkiksi lahjoituksiin tai hyväntekeväisyyteen.