Jenson Button esitteli näyttävän tyttöystävänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formulatähti Jenson Button on brittiläinen autourheilija, joka on niittänyt suurta menestystä autourheilun kuninkuusluokassa. Äskettäin päättyneen formulakauden jälkimainingeissa Button on ollut kiireinen, mutta parhaillaan hän on päässyt viimein lomailemaan.

Äskettäin maratonin juossut Jenson Button juhlii parhaillaan saavutustaan Havaijilla yhdessä ystäviensä ja mallitason tyttöystävänsä Jessica Michibitan kanssa. Paparazzi ikuisti koko seurueen nauttimassa rennosta rantatunnelmasta.

Jenson Button aloitti Formula 1 -uransa 20-vuotiaana Williams-tallissa. Sittemmin hän on ajanut useissa muissakin talleissa, ja viimeisimmän kauden Button käänsi rattia McLaren Mercedesin väreissä. Hänen tyttöystäväänsä Jessica Michibitaa on usein verrattu Dukes of Hazzard -elokuvan Daisy Dukeen.