Loukkaantunut Marilyn Manson poistui sairaalasta – paparazzi iski heti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka ulkonäöllään usein shokeeraava Marilyn Manson oli joutunut sairaalahoitoon. Hän kirjoitti Twitterissä saaneensa osuman lasipöydästä vaarallisen tappelun tiimellyksessä. Manson kertoo voittaneensa tappelun.

Mies yhtyeineen on tällä hetkellä Twins of Evil -kiertueella Euroopassa. Väitetystä voitosta huolimatta lasipöydän kohtaamisen seurauksena artistin korvaan jouduttiin ompelemaan 24 tikkiä. Mies itse totesi näiden tikkien pitäneen huolen siitä, ettei hänestä tullut ”Van Gothia”.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Marilyn Manson, oikealta nimeltään Brian Hugh Warner, tunnetaan Marilyn Manson -yhtyeen johtohahmona. Miehen taiteilijanimi koostuu hänen ihannoimistaan Marilyn Monroesta ja Charles Mansonista. Manson nousee otsikoihin aina aika ajoin humalaisten seikkailuidensa johdosta. Viime vuonna muusikko herätti huomiota Las Vegasissa, jossa hän yritti kaapata limusiinin nautittuaan mittavan määrän absinttia.

Marilyn Manson –yhtye toimi suosionsa alkuvaiheessa nimellä Marilyn Manson & The Spooky Kids. Yhtye on myynyt maailmanlaajuisesti yli 25 miljoonaa albumia. Sen jäseninä toimivat Marilyn Manson, Kenny ”Ginger Fish” Wilson, Jeordie ”Twiggy Ramirez” White, Chris Vrenna ja Andy Gerold. Yhtye tunnetaann kristinuskoa ja Yhdysvaltoja pilkkaavista sanoituksista ja esiintymisestä.