Nuoret supertähdet umpirakastuneita: ”Hän on aivan sekaisin”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supertähti Taylor Swift seurustelee nykyisin maailman suosituimman poikabändin One Directionin 18-vuotiaan jäsenen, Harry Stylesin, kanssa. Poplaulajatar sai äskettäin tappouhkauksia uuden poikaystävänsä fanaattisimmilta faneilta, jotka muun muassa haukkuivat 23-vuotiasta Swiftiä pedofiiliksi.

Nuori pariskunta ei ole kuitenkaan moksiskaan negatiivisista kommenteista, sillä tuoreimpien huhujen mukaan Taylor Swift on umpirakastunut Harry Stylesiin. Lähteen mukaan muusikkonainen ei aluksi ottanut suhdetta vakavasti, mutta nyt romanssi on edennyt huimasti.

– Taylor ja Harry ovat rakastumassa toisiinsa. Taylor on jo aivan sekaisin rakkaudesta. Aluksi hän halusi vain deittailla Harryä, koska tämä on niin kuuma. He ovat söpöjä yhdessä, lähde kertoi HollywoodLife-sivustolle.

Räppäri Eminemin teinitytär nousi äskettäin kohuotsikoihin, kun hän julkaisi Twitter-blogissaan Taylor Swiftiä haukkuvia kommenttejä. Hailie Scott Mathers -niminen tyttö haukkui Swiftiä muun muassa prostituoiduksi. Lisäksi hän pyysi laulajatähteä lopettamaan ”h**raamisen joka jätkän kanssa”.

Taylor Swift erosi äskettäin presidenttiperheen klaaniin kuuluvasta 18-vuotiaasta Conor Kennedystä. Nuoren pariskunnan suhde kesti vain muutaman kuukauden ajan. Swiftin kerrottiin deittailleen Stylesin kanssa jo maaliskuussa. Orastava romanssi päättyi kuitenkin nopeasti, kun laulajatar löysi verkosta One Direction -tähden pusukuvia, joissa hän suuteli erään mallikaunokaisen kanssa. Viime aikoina heidän välinsä ovat kuitenkin lähentyneet.