Uutisankkuri lähti studiosta kesken haastattelun – vieras riemastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Television suorissa uutislähetyksissä sattuu ja tapahtuu usein monenlaisia kommelluksia, joita ei voi suoran lähetyksen luonteen johdosta enää jälkikäteen leikata pois ohjelmista. Nyt tuorein tapaus on sattunut GoodDay New York -uutislähetyksen aikana.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kahden uutisankkurin isännöimässä ohjelmassa miespuolinen uutisankkuri nousee yllättäen ylös kesken haastattelun ja lähtee pois. Naisankkuri osaa kuitenkin paljastaa vieraana olleelle näyttelijä Mandy Patinkinille mistä yllätyksessä oli oikein kyse.

– Hän lähtee. Hänen vaimonsa synnyttää. Hän sai siitä äsken sähköpostin, uutisankkuri paljasti vieraalle.

– Voi herranjumala kuinka jännittävää! Herranjestas! Tämä on uskomattomin juttu, joka minulle on koskaan tapahtunut! Mitä hittoa tässä enää minusta. Tietääkö hän onko se poika vai tyttö? Onko teillä verkkosivuilla joku seuranta? Tämä on upeaa! Me saamme lapsen, Mandy Patinkin iloitsi uutisankkurin puolesta.