Julkkiskaunotar otti yliannostuksen – löydettiin tajuttomana kotoaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen seurapiirijulkkis ja näyttelijätär Brooke Mueller tunnetaan parhaiten televisiotähti Charlie Sheenin entisenä vaimona. Neitokainen on ollut lukuisia kertoja otsikoissa huumesekoiluidensa takia. Hän joutui taannoin vieroitukseen, joka ei kuitenkaan toiminut.

Brooke Mueller joutui nimittäin perjantaina sairaalaan, koska hän oli vetänyt yliannostuksen huumeita. Kahden lapsen äiti löydettiin tajuttomana Los Angelesin Tarzanassa sijaitsevasta kodistaan. Raporttien mukaan julkkistähden assistentti soitti hätäpuhelun, kun hän löysi pomonsa vaarallisessa tilassa.

Seurapiirikaunottaren kerrotaan ottaneen yliannostuksen Adderall-lääkkeitä, jotka sisältävät amfetamiinisuolaa. Kyseistä lääkettä käytetään muun muassa ylivilkkaushäiriö ADHD:n hoitoon. Mueller kiidätettiin sairaalaan, jossa hän virkosi ja selvisi yliannostuksesta. Nainen paljasti ystävilleen ottaneensa enemmän pillereitä kuin hänelle oli määrätty.

– Brooken perhe toivoo, että hän ymmärtäisi viimein tekojensa vakavuuden. Hän riskeeraa kaiken, sillä Brooke voi menettää lastensa huoltajuuden. Hänen on pakko vieroittua päihteistä, lähde kertoi TMZ-sivustolle.

Miehen puolikkaat -hittisarjan urastaan tunnettu Charlie Sheen erosi Brooke Muellerista kolmen vuoden avioliiton jälkeen. Pariskunnan avioerosopimus oli peräti 41-sivuinen. Siinä sovittiin lasten yhteishuoltajuudesta. Sheen saa kaksospojat Bobin ja Maxin kotiinsa kolmena viikonloppuna kuukaudessa. Lisäksi hän maksaa entiselle vaimolleen 55.000 dollaria, eli noin 44.000 euroa, kuukaudessa elatusmaksua. Entisen avioparin tiedetään olevan hyvissä väleissä.