Conrad Hilton salaa vieroitushoidossa – huumeriippuvuus paljastui

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hilton on yksi maailman suurimmista hotelliketjuista. Kaliforniassa vuonna 1919 perustetulla Hilton-hotelliketjulla on yli 500 hotellia ympäri maailman. Perustajasuvun tunnetuimpia jäseniä ovat muun muassa seurapiirikaunotar Paris Hilton ja hänen sisaruksensa.

Nyt Paris Hiltonin 18-vuotiaan pikkuveljen uutisoidaan kirjautuneen marraskuussa ulos vieroitushoitolasta. Conrad Hiltonin kerrotaan joutuneen lokakuussa Utahissa sijaitsevaan vieroitushoitolaan, koska hän jäi kiinni marihuanan käytöstä. Teinipoika rikkoi samalla ehdonalaismääräystään. Ökyperheen poika suoritti vieroitushoito-ohjelmansa kaksi kuukautta etuajassa.

– Conradin piti olla vieroituksessa tammikuuhun asti. Hän pääsi kuitenkin ulos hoitolasta jo ennen kiitospäivää, lähde paljasti RadarOnline-sivustolle.

Conrad Hiltonin ongelmat alkoivat viime vuoden marraskuussa, kun hän törttöili luksusautollaan parkkipaikalla. Paris Hiltonin pikkuveli nimittäin törmäsi menopelillään kahteen autoon, jotka tuhoutuivat kolaroinnissa. Teinipoika pakeni rikospaikalta ennen poliisien tuloa. Virkavalta sia kuitenkin pian Hiltonin kiinni, ja hänen hallustaan löytyi muun muassa viiniä, lääkekäyttöön tarkoitettua marihuanaa ja tupakkaa.

Richard ja Kathy Hiltonin vanhin lapsi, Paris Hilton, on luonut hulppean omaisuuden muun muassa hajuvesibisneksellään. Naisen hajuvesibisneksen arvioidaan olevan noin 1,5 miljardin dollarin, eli 1,3 miljardin euron, arvoinen liiketoiminta. Realitysarjojakin tähdittänyt Paris Hilton seurustelee suomalaissukuisen mallikomistuksen River Viiperin kanssa.