Joanna Krupan bikinipeppu sai kyytiä rantaleikeissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puolalais-amerikkalainen mallikaunotar Joanna Krupa on noussut amerikkalaislehtien suosikkikasvoksi. Hän ja Marta-sisko on nimetty amerikkalaisissa viihdelehdissä ”Maailman seksikkäimmiksi siskoiksi”.

Joanna Krupa erosi viime kuussa floridalaisesta liikemies Romain Zagosta viiden vuoden kihlauksen jälkeen. Viikonloppuna Miami Beachilla ikuistetut paparazzikuvat kuitenkin osoittavat, että pari on palannut kolmen viikon eron jälkeen takaisin yhteen ja suhde voi erittäin hyvin.

33-vuotiaes Joanna Krupa on esiintynyt useissa realityohjelmissa, kuten Tanssii tähtien kanssa ja Puolan Huippumalli haussa. Tällä erää hän tähdittää The Real Housewives of Miami -sarjaa. Nainen seurusteli muun muassa yökerhoja omistavan bisnesmies Romain Zagon kanssa yli viiden vuoden ajan, kunnes parin kihlaus purkautui äskettäin.