Blur ja Bad Religion esiintyvät ensi kesänä Provinssirockissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 1999 Provinssirockin päälavalla esiintynyt Blur päätti keikkansa valvavien aplodien ja hurrauksen saattelemana kiittäen ja luvaten, että nähdään taas joskus. Lupaus piti, sillä Blur nähdään ensi kesänä Provinssirockin päälavalla.

Vuonna 1989 Lontoossa perustettu Blur on 90-luvun puolivälissä megasuosion saavuttanut brittipopbändi, jonka suurimpia hittejä ovat muun muassa Song 2, Girls & Boys, Country House, Beetlebum ja Parklife.

Blurin lisäksi myös norjalainen deathpunkyhtye Turbonegro esiintyy kesäkuussa Provinssirockissa. Elokuussa yhdeksännen Sexual Harassment -albuminsa julkaissut ja maailmanlaajuisesti yli miljoona levyä myynyt artisti vieraili marraskuussa Suomessa kahden klubikeikan voimin. Ohjelmistoon lisätään myös amerikkalainen Bad Religion. Bändi on esiintynyt aikaisemmin kahdesti Provinssirockissa ja tunnetaan punkrockin uranuurtajana. Yhtye julkaisee uuden albumin True North tammikuussa.

Neljäs Provinssirockin ohjelmistolisäys on yhdysvaltalainen Down, joka on Panteran, Corrosion Of Conformityn ja Crowbarin oheen syntynyt stoner rock, doom metal -yhtye, joka julkaisi loppuvuodesta EP:n Down IV Part I The Purple. 35. Provinssirock järjestetään 14. – 16. kesäkuuta 2013.