Gemma Atkinson säväytti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen glamour-malli, näyttelijä ja televisiokasvo Gemma Atkinson on viime aikoina nähty monia kertoja varsin rohkeissa kuvissa. 27-vuotias Atkinson tuli tunnetuksi Lisa Hunterin roolistaan suositussa Hollyoaks-saippuasarjassa ja myöhemmin sen spin-off-sarjassa.

Airborne ja How to Stop Being Loser -elokuvissakin nähty kaunotar on parhaillaan kuntokuurilla, jos onnistumisessa häntä auttaa Gladiaattori-tähti Mark ”Rhino” Smith. Nyt heidät on kuvattu hikisessä treenisessiossa Los Angelesin Hollywood Hillseillä.

Hyväntekeväisyyttä paljon harrastanut Gemma Atkinson on tehnyt mallintöitä ja poseerannut lukuisten lehtien sivuilla. Hänet on nähty myös kansikuvissa muiden muassa lehdissä, kuten FHM, Maxim, Arena, Zoo Weekly ja Nuts. Neito oli aiemmin kihloissa Marcus Bentin kanssa, mutta pari on jo eronnut. Tällä erää Atkinson seurustelee Liam Richardsin kanssa.