Jennifer Lopezin lapset ovat kasvaneet huimasti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supertähti Jennifer Lopez esiintyi äskettäin Suomessa Hartwall-areenalla Dance Again -maailmankiertueensa merkeissä. Neitokainen on kiertänyt viime kuukausina maailmaa työtiiminsä, perheensä ja poikaystävänsä kanssa. Hän on seurustellut taustatanssijansa Casper Smartin kanssa jo pidemmän aikaa.

Nyt 43-vuotias Jennifer Lopez ikuistettiin paparazzien kameroille Australian Melbournessa. Laulajakaunotar oli pukeutunut tyylikkääseen mustaan asuun ja kiiltäviin kenkiin. Supertähti piti tiukasti kiinni nelivuotiaasta Max-pojastaan, kun he olivat jouluostoksilla. Kaksoset Max ja Emme ovat kasvaneet huimasti. Lapset muistuttavat hyvin paljon isäänsä Marc Anthonya.

Jennifer Lopez joutui viime kuussa negatiivisen julkisuuden kohteeksi, kun hänen väitettiin järjestäneen eräälle saksalaiselle hotellisiivoojalle potkut nimikirjoituksen takia. Latinokaunotar kuitenkin kiisti syytökset välittömästi sosiaalisessa mediassa ja kertoi, ettei ikinä toimisi niin faniensa kanssa.