Pihla Viitala jenkkileffan tähtenä – tältä se näyttää!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset näyttelijät ovat viime vuosina tehneet viimeinkin läpimurtoa kansainvälisillä elokuvamarkkinoilla. Esimerkiksi Samuli Edelmann nähtiin taannoin Mission Impossible 4 -elokuvassa ja Samuli Vauramo puolestaan elokuvassa The American.

Nyt lista saa jatkoa Tommy Wirkolan elokuvassa Hannu ja Kerttu: Noitajahti, joka saa Suomen ensi-iltansa 8. helmikuuta 2013. Fantasiaseikkailun keskeisessä roolissa nähdään nimittäin Hollywood-debyyttinsä tekevä Pihla Viitala. Nyt Viitalasta on julkaistu ensimmäinen kuva kyseisessä elokuvassa. Otoksessa nähdään Pihla Viitalan esittämä Mina ja Peter Stormaren esittämä Berringer.

Kuva: Paramount Pictures
Kuva: Paramount Pictures

Elokuvan nimiosissa nähdään Jeremy Renner ja Gemma Arterton. Ohessa myös elokuvan aikaisemmin julkaistu traileri, jossa Pihla on näkyvässä osassa. Pihla esittää elokuvassa Minaa, Jeremy Rennerin Hannun rakastettua.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat