Pihla Viitala jenkkileffan tähtenä – tältä se näyttää!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset näyttelijät ovat viime vuosina tehneet viimeinkin läpimurtoa kansainvälisillä elokuvamarkkinoilla. Esimerkiksi Samuli Edelmann nähtiin taannoin Mission Impossible 4 -elokuvassa ja Samuli Vauramo puolestaan elokuvassa The American.

Nyt lista saa jatkoa Tommy Wirkolan elokuvassa Hannu ja Kerttu: Noitajahti, joka saa Suomen ensi-iltansa 8. helmikuuta 2013. Fantasiaseikkailun keskeisessä roolissa nähdään nimittäin Hollywood-debyyttinsä tekevä Pihla Viitala. Nyt Viitalasta on julkaistu ensimmäinen kuva kyseisessä elokuvassa. Otoksessa nähdään Pihla Viitalan esittämä Mina ja Peter Stormaren esittämä Berringer.

Kuva: Paramount Pictures
Kuva: Paramount Pictures

Elokuvan nimiosissa nähdään Jeremy Renner ja Gemma Arterton. Ohessa myös elokuvan aikaisemmin julkaistu traileri, jossa Pihla on näkyvässä osassa. Pihla esittää elokuvassa Minaa, Jeremy Rennerin Hannun rakastettua.