Claudia Galanti rohkeasti yläosattomissa aurinkorannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paraquaystä kotoisin oleva huippumalli Claudia Galanti on ollut kuluvana vuonna muutamia kertoja otsikoissa lomailtuaan julkkisystäviensä kanssa. Claudia synnytti toisen lapsensa kesäkuussa 2012 ja sen jälkeen pääsi todella nopeasti eroon raskauskiloistaan.

Claudia on viihtynyt viime viikkoina erityisen paljon Miami Beachin rannoilla, mutta nyt hän on aikaisemmasta poiketen riisunut yläosansa aurinkoa palvoessaan. Neitokainen ei juuri silminnäkijöistä tai kuvaajista välittänyt, vaan otti pienet torkut rinnat paljaana.

31-vuotias italialais-paraguaylainen mallikaunotar Claudia Galanti on ollut kotimaassaan jo vuosien ajan ykkösjulkkiksia, mutta viime aikoina hänet on noteerattu myös latinomaailman ulkopuolella.