Jenna Dewanin muodot pullistelivat iltapuvusta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman seksikkäimmäksi mieheksi äskettäin äänestetty näyttelijäkomistus Channing Tatum on naimisissa Step Up -elokuvan vastanäyttelijänsä Jenna Dewanin kanssa. Pariskunta on puhunut julkisuudessa avoimesti avioelämänsä yksityiskohdista.

Nyt 32-vuotias Jenna Dewan on esiintynyt VH1 Divas -konsertin punaisella matolla upeassa iltamekossa. Bruneten kurvit olivat pääosassa prinsessaunelmassa, sillä neitokainen rintamus pullisteli mekon yläosasta. Dewan poseerasi valokuvaajille ilman aviomiestään.

Step Up -tanssielokuvaa aikoinaan yhdessä tähdittänyt näyttelijäpariskunta suuntasi aikoinaan häämatkalle Balille heti häiden jälkeen. Kuherruskuukausi sai ikävän käänteen jo ensimmäisen illan jälkeen, kun molemmat saivat vatsataudin. Sairastumisen takia pariskunta päätti lopulta keskeyttää häämatkansa ja palata takaisin kotiin.