Kate Upton bikineissä Etelämantereen pakkasessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Kate Upton on nuoresta iästään huolimatta päässyt monien arvostettujen vaatemerkkien malliksi ja muun muassa lehtien seksikkäisiin kansikuviin. Hänet on lisäksi rankattu maailman seksikkäimmäksi naiseksi.

Miljoonien miesten päiväunien kohde on nyt ikuistettu hyvin poikkeuksellisiin kuviin, sillä normaalisti vain tropiikin lämmössä bikineissä poseeraava seksipommi on nyt laivattu Argentiinasta Etelämantereelle, jossa hän poseerasi Sports Illustrated -lehden ja keksimerkin kuvauksissa bikineissä hyytävässä pakkasessa. Kuvaushetkellä lämpötila oli kaksi astetta pakkasen puolella.

Terveellisempää naisihannetta edustava huippumalli Kate Upton nousi helmikuussa 2011 maailmankartalle poseerattuaan Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa.