Miley Cyrus puristeli stripparinaisen paljasta peppua – kuva päätyi nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpien teinitähtien joukkoon jo vuosien ajan lukeutunut Miley Cyrus tunnetaan myös eläinten ystävänä. Neitokainen kertoi äskettäin faneilleen suru-uutisen, sillä hänen pieni Lila-koiransa menehtyi. Nyt hänet nähdään verkossa hieman iloisemmissa merkeissä.

Tänään verkossa on julkaistu TMZ-sivusto haltuunsa saama valokuva, jossa Miley Cyrus juhlii 20-vuotispäiväänsä railakkaasti. Viime kuussa järjestetyillä synttäreillä silloinen teinitähti rohkeni nimittäin puristella paikalla olleen stripparin paljasta peppua. TMZ-julkaisun mukaan paikalle oli tilattu esiintymään useita strippareita.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Tennesseessä varttunut Miley Cyrus tunnetaan parhaiten Disney-kanavan hittisarjasta Hannah Montana, johon hänet valittiin pääosan esittäjäksi 11-vuotiaana. Televisiosarjassa hän näytteli teini-ikäistä tyttöä, joka eli kaksoiselämää ja salaili poptähden uraansa. Näyttelijä-poppari on ristimänimeltään Destiny Hope Cyrus, mutta hän vaihtoi nimensä vuosia sitten Mileyksi. Tähdellä on viisi sisarusta.