Patrick Dempsey heitti suolaa haavoihin: ”Olen selibaatissa!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijäkomistus Patrick Dempsey tunnetaan parhaiten Derek Shepherdin roolista Greyn Anatomia -draamasarjassa. Hän on sittemmin luonut uraa romanttisten komedioiden miestähtenä. Nyt 46-vuotiaan miehen kerrotaan tehneen paljastuksia seksielämästään.

Kolmen lapsen isä harrastaa tosissaan pyöräilyä, ja on sen vuoksi luopunut kokonaan seksin harrastamisesta. Patrick haluaa ajaa 160 kilometrin matkan, ja on tällä erää täysin omistautunut treenaamiselle.

– Kyllä, jalkakarvojen ajeleminen on tehnyt ihmeitä pyöräilylleni. Nyt kun olen selibaatissa, on helpompi keskittyä treenisuunnitelmiin. Haluan todellakin ajaa 160 kilometrin matkan, se on päämääräni. Pisin matkani on tähän mennessä 120 kilometriä, kertoi Patrick Dempsey Female First -lehdelle.

Mies paljasti pyöräilyharrastuksen auttaneen häntä myös julkisuuden ja tähteyden kestämisessä. Psyykkisesti harrastus on auttanut häntä pysymään keskittyneenä ja kestämään epämukavuuden tunteita. Hän unelmoi oman pyöräilykaupan perustamisessa, jossa alan harrastajat voisivat viettää aikaa yhdessä.

Patrick Galen Dempsey tienasi yhdestä Greyn Anatomia -jaksosta 225.000 dollaria. Draamasarjan menestyksen myötä näyttelijäkomistukselle tarjottiin useita mainossopimuksia ja hän toimii nykyään muun muuassa Versace-merkin mallina. Tähti meni ensimmäisen kerran naimisiin 21-vuotiaana 48-vuotiaan opettajan Rocky Parkerin kanssa. Parkerilla oli yksi poika, joka oli vuoden vanhempi kuin Dempsey. Vuonna 1999 näyttelijä avioitui meikkaaja Jillian Finkin kanssa. Parilla on kolme lasta.