Rovaniemellä kuvattu video leviää maailmalla: ”Todiste Joulupukin olemassaolosta!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläisen tuotantoyhtiö WG Median tekemä video rovaniemeläisestä FC Santa Clausista on levinnyt maailmaan suurimpiin tiedotusvälineisiin. Santa-videota on esitetty jo esimerkiksi BBC, ESPN, Guardian, ITN, The Sun -medioissa ja kanavilla. Videolla nähdään kuinka Joulupukki johtaa jalkapallojoukkuetta silloin kun ei ole jakamassa lahjoja.

Kuva: The Sun
Kuva: The Sun

Esimerkiksi huippusuosittu The Sun -lehti otsikoi artikkelinsa ”Todiste siitä, että Joulupukki on olemassa”. Joulupukin jalkapallojoukkueen maailmanlaajuinen näkyvyys jatkuu muutoinkin lähiaikoina. BBC Radio haastattelee FC Santa Clausin edustajia joulun alla ja Sky Sportsin suosittu televisio-ohjelma Soccer AM esittää FC Santa Claus -insertin joulupäivänä.

Videon jakelu kattaa myös kaikki jalkapallon Mestarien liigaa näyttävät tv-kanavat. Lisäksi maailman suurimpien uutistoimistojen top-kymppiin kuuluva Deutsche Presse-Agentur on haastatellut rovaniemeläisjoukkueen edustajia.