Spice Girls tekee paluun – Victoria ei mukana

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

1990-luvun suosituimpiin tyttöbändeihin lukeutunut Spice Girls koki kovan kolauksen vuoden 1998 lopussa Suomen keikkansa jälkeen, kun Ginger Spice eli Geri Halliwell ilmoitti jättävänsä bändin. Sittemmin tyttöviisikko on tehnyt useita paluita yhteen, ja he esiintyivät muun muassa Lontoon olympialaisissa.

Nyt maustetyttöjen kerrotaan suunnittelevan uutta albumia ja kiertuetta, joka toteutettaisiin lähitulevaisuudessa. Spaissarit aikovat kuitenkin jatkaa ilman Victoria Beckhamia, koska tämä on kiireinen muotisuunnittelijan urallaan. Brittineidot pohtivat uuden laulajattaren palkkaamista Posh Spice -nimellä kulkeneen Beckhamin tilalle.

– Tytöt tekevät sen ilman Victoriaa. He haluavat palata takaisin yhteen, ja yrittävät työskennellä nelistään. He tietävät, että tämä on heidän viimeinen tilaisuutensa palata musiikin pariin, kertoo lähde Daily Mail -lehdelle.

Lähteen mukaan laulajat tietävät yhtyeen tarvitsevan viisi solistia, jonka takia he miettivätkin kuumeisesti, miten löytäisivät bändiin sopivan henkilön. Spaissareiden kerrotaan harkinneen televisiosarjaa, mutta taviksen sijaan he haluaisivat yhtyeeseen musiikkialan ammattilaisen. Huhujen mukaan he ovat kiinnostuneita entisestä Sugababes-tähdestä Heidi Rangesta, joka on jo läheinen ystävä Emma Buntonin kanssa.

Alkuperäiseen Spice Girls -yhtyeeseen kuuluvat Geri Halliwell, Emma Bunton, Melanie Brown, Melanie Chisholm ja Victoria Beckham. Kun yhtye oli suosionsa huipulla vuonna 1998, Geri Halliwell päätti jättää bändin. Bändi palasi vielä yhteen ja teki maailmankiertueen vuosina 2007 – 2008. Tämän jälkeen kokoonpano on viettänyt hiljaiseloa ja sen jäsenet ovat keskittyneet omiin projekteihinsa.